Popgeschiedenis op maat

Indien gewenst kan Arris ook kennis delen op verzoek. Bijvoorbeeld met een les bij wijze van entertainment op een gezellige avond, of als toelichting op een project met een bepaald onderwerp. Meedenken als curator in tentoonstellingen, of een kort artikel schrijven over een artiest of stroming. Denk daarbij aan de volgende vormen:

Korte les over een specifiek onderwerp uit de cursus
Dit is met name leuk als entertainment. Op verzoek geeft Arris een les van maximaal anderhalf uur over een specifiek onderwerp uit de cursus. Behalve als entertainment kan dit ook nuttig zijn als een organisatie een bepaald onderwerp als thema heeft voor een project, bijvoorbeeld een koor dat een voorstelling gaat geven over blues, of een galerie met een tentoonstelling over de jaren zestig. Als het onderwerp zonder al te veel aanpassingen uit de cursus gelicht kan worden is dit ook de goedkoopste vorm.

Cursus op maat
Soms is er behoefte aan kennis over muziek die niet, of maar kort, terug te vinden is in de cursus. Op verzoek maakt Arris een les op maat waarin een artiest, stroming of ontwikkeling wordt behandeld, compleet met beeld/geluidsfragmenten. Let op: gezien de tijdsinvestering is dit een dure optie, en moet het ruim van tevoren worden besproken.

Cursus Popgeschiedenis in uw organisatie
Werkt u in een organisatie die zich dagelijks bezighoudt met popmuziek en wilt u dat uw personeel meer algemene kennis krijgt over popmuziek, dan kunt u ook een complete cursus inkopen. Samenstelling van die cursus is in principe de standaard cursus van 12 lessen van 2 uur, maar dat kan in overleg worden aangepast.

Curator en schrijver
Lesgeven is niet de enige manier om kennis te delen over popgeschiedenis. Steeds vaker zijn er tentoonstellingen of musea met popmuziek als thema. Er is een steeds grotere markt voor verhalen van en over popmuzikanten. Arris heeft ervaring met het cureren van tentoonstellingen en wil graag ervaring op doen met het fact checken van teksten over popgeschiedenis.

Staat uw behoefte niet bij de opties hierboven maar heeft u een bepaalde rol in gedachten? Neem vooral contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

06-19204606 / arris@popmuziekgeschiedenis.nl